Anmeldt; Oslo Live the end

26. Jun, 2011

Her er det dere har ventet på denne søndagen. Vår siste anmeldelse fra Oslo Live-dagene. Se for øvrig våre andre rapporter her. Finurlig lesning.
Dag en. Dag to. Dag tre.
Først, dette er hva Cravings skrev om Oslo Live FØR festivalstart 011.
«Oslo Live er skjønnheten som ble født da Quart-idyllen sprakk. Vakre Kontraskjæret har bydd på gode minner siden 2008. Her smiler du når du kommer – og smiler enda mer når du drar. Prisene er fornuftige, og musikken knall.
Ja, hva skal vi si nå. Alle skjønnheter eldes. Når sexen er over, scenen rigget ned, musikken stilnet, og alle har gått hjem til sitt. Det er litt som Britneys «Till The World Ends». Det finner ikke opp kruttet på nytt akkurat, men folk blir i godt humør, danser, det blir liv. Sol hjelper selvsagt.
Nå skal vi ikke danse lenger rundt grøten. Oslo Live day #4.
Det verste med dag fire var at vi ikke var der. Og det beste med day no. 4 var at vi ikke var der…
Vi gikk på en liten smell i går skjønner du, og så rigget vi til stor fest på Stratos. Takk til alle som kom. Det ble crowded. Se bilder hos OsloNights her.
Men noen fikk dratt på festival og det er alltids kos å være gavmild. Etter hvert så vi rapportene tikke inn fra Live’n, så vi kan kort oppsummere hva andre sa. Admiral P skapte allsang og stemning(??), Vaularn skuffa litt, mens Wiley avlyste opptredenen via Twitter og kan nå bytte navn til Whiney.
Whine, whine, whine. «uh, jeg hater tullepenger aka Euro». Har du spilt for mye Monopol mistah englishman? Og lykke til med å betale på Rema med «leke-euroene dine! Kroner, ka-pish?
«Åh, jeg vil ikke dra til bakgårds-Europa». Halloo, du er jo brite for faen!? Har du glemt WW2 alt?
«Det er liksom ikke som Amerika». Ja, du mener det gyldne landet hvor de har burgers, free guns og Justin Bieber?I programmet skrev festivalen «Wiley har på tross av sin internasjonale suksess ikke hatt noen problemer med å forbli enessensiell del av den engelske undergrunnen, og nær sagt alle innen sjangeren refererer til Wiley som sin viktigste inspirasjon.»
Han har heller ikke noen problemer med, tross sin internasjonale suksess, å oppføre seg som ei 15 år gammel jente i før-puberteten. OMG.Noe sier meg at dette «THE STUDIO» er hjemme, i kjelleren, til moren hans. Comfort zone…For å sitere Ludacris, som kom senere, «how low can you go»?
Alternativet er at han ikke har klart å booke flybillettene i tide, siden han har brukt hele uka på å finne ut hvordan han slår av «caps lock». BRING it! It’s on!Luda hørte vi var ålreit. DJ-en kjørte medley for å markere 2-årsdagen for Jacksons død. Men lyden var visst så som så? Stimmt?
Så hva tenkte Christopher Brian Bridges da? Jo, jeg stikker på sommerfesten til OsloNights og Cravings og winner litt. Win-win.
Og over til festen. Tensnake og «Coma Cat» drepte det! Masse folk, «danseunderholdning fra Linderud», bonger og det Gard vil kalle «bloggbart».
Hanne Kolstå, som skal til Slottsfjell, Storås og Øya, spilte live. (Vi vil og til Slottsfjell i år, buu).Bilde av opptredenen (og noe fint hår…). Liker du for eksempel Lucy Swann liker du og dette. Og da sier det vel sitt for resten av kvelden at det neste bildet jeg har tatt er dette.Takk for følget. Vil du ha flere anmeldelser på Cravings? Gi en tilbakemelding på ansiktsboka da vel. Eller, kanskje vi skal begynne med en ny spalte «Spør Cravings», hvor vi kan besvare alt dere lurer på. For eksempel.