Attention: Oslo Boys

1. Apr, 2011

Attention! Sesong 1 av Oslo Girls var en så stor suksess at en oppfølger i disse dager ruller på TV 2 Bliss (is that even a channel?)
Alt av snacks får du selvsagt sett her på web-en. Men det mange ikke vet er at seriens skapere lenge har castet og sett etter gutter til å fylle det metroseksuelle tomrommet i serien. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J5iqvaxvsCw[/youtube]«Parodien» TrondheimBoys ble rask «populær», men ikke mer enn det.
Nå kan Cravings, eksklusivt, være først ute med avsløringen om at Magnum Medias gamle venn, DotGrids hipster, Cravings store sønn, skilbøtta fra Halden – Tony André Næss er klar for den første sesongen av Oslo Boys! Hurra.
Det har og kommet Cravings for øret at programskaperne alt har vært i kontakt med blant andre Jon Fosse, Odd Johan Nelvik, Knut Jørgen Røed Ødegaard, Tommylife, Magnus Rønningen og Christian Mikkel Dobloug om å være med i serien, men først ut og bekreftet er altså mr. Næss.

Her følger en kort oppsummering av Tonys liv FØR Oslo Boys. Vi venter i spenning på fortsettelsen. Innspillingen starter i mai (etter russetiden), og serien skal sendes på VGTV i 2012. «Jeg digger kjendiser, for de er så 110 prosent seg selv. Akkurat som meg. Her har jeg møtt Robyn.»«Oslo Boys kommer til å bli fett, it’s hard being poooopular ;p Her er meg og Ane Dahl Torp.»«Jeg var aldri i tvil når produsentene spurte meg. Serien og manus er lixom bare så-å meg. Og jeg har hatt statistrolle (som dere ser)  i Jul i Blåfjell»«Här kommer; Tony Stekare, han glider med stil, han har en glassig kvart plus en leasad bil, han har kontakter med vakter, krogpersonal hela Stureplan. Ah, Oslo Boys kommer bare til å bli såå rått! Se på! Pliz. Tonylife.»

blog comments powered by Disqus