Cravings.no presenterer Toomy Disco (Ar), torsdag 16. Juni

7. Jun, 2011

God dag, Feit booking – God aften, Fest

TOOMY DISCO (AR) – Undertones

CRAVINGS.NO fortsetter å by på en eksperimentell og heller sær-gående retning av klubb-DJ`s og produsenter, og vi er stolte av å ha et helt år bak oss med presentasjoner av ulike talenter som underveis har opplevd gigant-suksess i det blomstrende Hypemachine-miljøet, og med diverse utgivelser innenfor aktuelle sjanger.

Torsdag 16. Juni spår vi til å bli en av våre mest kreisi klubb-kvelder (ever!, så langt), med 22-åringen TOOMY DISCO i fra Buenos Aires, fløyet inn til Fugazi i Oslo (via Moskva), for å smelte funky toner for Cravende ører, som står å ser bra ut, og henger løst baki bakgård`n.

TOOMY har allerede rukket å bli et av de virkelig store navnene på Beatport, Juno, iTunes ++, han innleder kontinuerlig storslagne samarbeid som avler hit etter hit, og har fått en sound nærmest kalt opp etter seg som kan gjenkjennes på bassen,

Dette er et show – og en helaften som du bare ikke kan gå glipp av !

http://soundcloud.com/toomydisco
http://www.myspace.com/toomydisco
http://www.undertonesbsas.com.ar/toomydisco

Vi tilbyr individuell wall-basert gjesteliste som kan bookes tilogmed dagen i forveien, onsdag 15. Juni. Trykk attending, name-drop eventet, og du er på gratis gjesteliste som kan benyttes frem til tolv. Dokumenter med mobil for effektiv inngang.

+ Supporting friends & family DJ`s by the Crave The Rave Empire,

Facebook Event Her – Kom tidlig!

Cc100/id20

[vimeo]http://vimeo.com/13073698[/vimeo]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dQDXHaoThsU[/youtube]

-bare een til.

[soundcloud width=”100%” height=”81″ params=”” url=”http://api.soundcloud.com/tracks/14837372″]

Designwork: Sindre Ofstad