Gangnam Style Levels

10. Oct, 2012

Vi begynner å trøttne litt på Gangnam Style, den har tross alt gått hardt på C (her og her) før den ble allemannseie. Nå spiller de den til og med på utesteder, grøss. Bare å vente på vinteren og at det tar av på Justisen…
Men, vi må nesten nevne Tim Bergling. Fenomentet Tim Bergling fra Östermalm. Sier deg ikke stort? Hva med Seek Bromance, Face into Darkness, Levels og Silhouettes?
La oss ta en titt på…

Avicii:
YouTube views: 130 millioner.
Største live-opptreden: 90 000.
Spillejobber årlig: 300.
Alder: 23.
Ser ut som en kid: JA.

Utrolige saker. Og det får livene våre til å virke…ganske så malplasserte/merkelige til tider.

DJ Ravine har sikkert tenkt det samme. Han har samtidig tenkt at teksten til Gangnam-hiten passer på de fleste danseklubb-låtene som finnes. Ikke langt fra sannheten faktisk, og Levels, det funker. Avicii+Psy=dance floor love (denne är til dig Anna). Vi aner fist-pump love i luften.

Hent Gangnamstyle Levels til vorspielet her.

Bonus. Dansegruppen Waveya har lenge vært kjente i østen, men etter denne hiten har de og fått fotfeste i vest. Sexy-time. Engasjementet blant publiken er det ingenting å si på. Skjønt, å ta bilder med iPad ser fortsatt bare teit ut.

Og den obligatoriske.

Bonus 2. The Fine Bros lager til stadighet videoer om hvordan gamle mennesker reagerer på stuff som kidza synes er kult. Hva så? «Oh, look at that boy dance. He can get down.»