LOL – LAUGHING OUT LOOOOOUD

12. Nov, 2010

Jeg var en liten tur i København forige helg for å ta en titt på hva byen hadde å by på. Lite hadde forandret seg.. det var fortsatt nok av danskepølse, billig Moscow Mule (= DRUNK), juleøl (=DIGG), shopping og god mat. Den lille perioden som jeg ikke drakk øl eller mosow mule fikk jeg brukt til å handle litt av hvert. Under kan du se en av skattene jeg fant. Denne kjøpte jeg på WoodWood butikken for CRAZY 300 danske spenn. Er du i København må du ta turen innom WoodWood flagstore eller Pede & Stoffer for å kjøpe denne fantastiske kreasjonen.

T-trøyen er et samarbeid mellom det danske magasinet COVER (hilser til gjengen på Cover) og gutta bak bloggen Crèol Brothers.

LØP OG KJØP!!!

Snart kommer Cravings ut med en liten “kolleksjon”. Gled deg til våren.. BÆM!