Made by/in Sweden

9. May, 2015

Mando Diao, First Aid Kit, Swedish House Mafia, Zlatan Ibrahimovic, Robyn, Stellan Skarsgård, Jason «Timbuktu» Diakité, Emma Green, Börje Salming, Oskar Linnros, Carin Rodebjer…og nå Tim Bergling…
Alle har de lagt staden for sine føtter og trådd utenfor byen og Sveriges grenser – og alle har de stilt opp for Volvo og deres kampanjesuksess «Made by Sweden».

Tidligere har Timbuktu vist frem Skåne, Salming Abisko, Emma Green har tatt oss med til vestkysten, Stockholms drømmer med Oskar Linnros, Carn Rodebjer til idyllen på Gotland.
Berling, bedre kjent under artistnavnet Avicii, tar oss denne gangen med til Sør-Sverige og Österlen.
Videoen besøker flere steder, samt venner og familie, som er personlige for artisten og han forteller om sin fornyelse, etter flere år med lange turnéer.

«I de siste seks årene har jeg vært på en evigvarende tour, sett bort ifra de siste ni månedene hvor jeg har hatt en time-out. Jeg gjorde rundt 325 konserter i året med reiser på toppen av det. Slik kunne det ikke fortsette.»

«Sverige er et viktig sted for meg, det er der jeg kan samle min styrke og energi med familie og venner. Hele denne prosessen med re-evaluering og fornyelse er hva Volvo oppmuntret meg til å visualisere i musikkvideoen.» – Tim Bergling/Avicii, 25-åringen med 18 926 652 likes på Facebook, 1.57M og 1.6M følgere på henholdsvis Twitter og Instagram.

Se mer her:

Fikk du med deg «Vintersaga» fra tidligere i vinter?

«Lapplandspilen råmar som ett vilddjur genom natten.
Gårdarna släcker sina ljus.
Ett stormpiskat Marstrand ber sitt Pater Noster.
Stockholm city svajar i sitt rus.»