Men Walkmanen var ikke død…

27. Sep, 2012

Cravings var til stede sist Oh Land trollvant Parkteatret i Oslo.
«Take off to a place I’ve never seen
I’ll find it from my helicopter
Away from who I used to be
I’ll get there in my helicopter»


Gjengen i svenske Miike Snow (fortsatt aktuelle med sitt Happy to You) er og jevnlig representert i stua vår. Hva har disse til felles rent bortsett fra at de er skandinaviske og lager knakende god musikk?

Jo, de bruker visst headphones fra Sony. Du vet, Sony, de som oppfant Walkmanen og bærbar musikk…(De oppfant og MiniDiscen men det er en helt annen story).
(Om ikke annet blir du påminnet why du hadde den derre lille crush‘n på Oh Land, eller Nanna Øland Fabricius som den danske pige egentlig heter).
Musikk er tilbake som et av hovedsatsingsområdene for japsene. I fjor kjøpte de og resten av mobildelen i Ericsson, hei Sony Mobile Communications!
Blant mobil musikk er Music Unlimited et av Sonys nye hjertebarn, stream musikk til din smartphone, PC eller Playstation 3.

Her viser en passe søt jente frem sin SVE-14, en av de nye PC-ene hvor du får et år med Music Unlimited med på kjøpet. Med det hele følger (selvsagt) en musikkonkurranse på Facebook hvor du skal svare på en rekke musikkrelaterte spørsmål.
Ikke noe problem sier du, men do you know your music?
Test deg selv her (og vinn).


Jeg kjenner hvertfall et par som bør ta dette som en utfordring!

Hver uke kan du vinne Xperia-smarthpones, og selvfølgelig headphones. Ingen musikk uten. Da kan du hvertfall ha noe til felles med Oh Land/gutta i Miike Snow.