Musica

10. Nov, 2012

Etter endelig å ha kjørt musikkvideo-bonanza igjen – med such great tunes – er det på tide å rette blikket, eller skal vi si ørene, vestover.Over sjøen har 26-åringen Ellie Goulding stukket beina frem med Bittersweet, produsert av ingen ringere enn Skrillex…Nevnte vi at they used to date, like girlfriend, boyfriend. Jaja.
Dette er en chill tune (ikke dubstep) som vil bli å finne på Breaking Dawn Part 2 OST, ja tenk. Om det er Bella og Edward, eller Sonny John Moore og britenes yndling Ell’, som står for tematikken kan vi bare lage nye konspirasjonsteorier om.
Bittersweet, hør den her.
«You always want what you’re running from, and you know this is more than you can take. Baby don’t forget my name…»

På saga/vulkan/hest(?)-øya ruller ballen som aldri før. Her heime har vi Bergens-bølgen, på det sub-continentale landet sier vi som Of Monsters and Men: «We used to be birds but now we’re monsters.»  Vi er alle monstre, i blant, some more than others, jepp.
Det vi recommender denne gangen er en tur innom bandcampen til Valdimar. En god start en  Sýn, den første singelen fra albumet med navnet Um Stund. Kjøp og lytt her.

Kommende fredag tar denne karen med seg sitt crew og spiller opp på Parkteatret i Oslo. Anders Wendin gjorde sin første opptreden som Moneybrother i 03, siden har det gått slag i slag.
This is Where Life is, hans sjette plate, tok tre år å spille inn. Rett og slett fordi svensken brukte tiden på å reise jorda rundt for å samle inspirasjon. Hva ville du spurt ham om? Hva sier en til sånt? God konsert.

På en sekund inom din blick jag frös – Dom vet ingenting om oss.

Til sist, vi skal runde av med en av de ferskere videoene fra Panda Transport. Fransk-britene har blitt sammenlignet med great names such as New Order, The Cure, Aztec Camera og The Bird. Det er likevel en cocktail av nye og ikke minst gamle lyder.

Videoen er skutt i Lyon, directed by Justin Chinn.