Musikkvideo-bonanza

30. Oct, 2012

Det begynner å bli en  stund siden vi kjørte en god gammeldags musikkvideomandag her på C.
Hvorfor det spør du? Ikke vet jeg/vi, det var jo så kos. Men det er og koz med disse flotte playlistene i sidemenyen 🙂
Det er heller ikke mandag i dag, men vi har en del snacks og by frem som vi virkelig har lyst til å vise dere, og dele inn i hjertet ditt/deres. Ok, here we go this time.

1. Solange – Losing You
Herreguuuud for en tune. «Tell me the truth or am I lossssing you for good.» Melina Matsoukas har gjort denne livlige perlen. Litt av noen moves. Litt av et hår. Watch it, Beyoncè.

2. Major Lazer feat. Amber – Get Free
Pump, pump it up. Jævlig skjønn låt, get free people! Kjenner du det vibrere litt i hånda? It’s not just you…«Look at me, I just can’t believe, what they’ve done to me». Vi liker at Amber fra Dirty Projectors er med. Litt skuffende lite folk da DP nylig spilte i Oslo.

3. Calvin Harris feat. Florence Welch – Sweet Nothing
Sweet, nothin’ nothin’. Ri-Calvin og danse-barbeint-Florence uten maskin i musikalsk forening, hvor begge bevarer sine særtrekk. Kan det gå feil? På samme EP byr Harris i tillegg på samarbeid med Kelis, Rihanna, Ellie Goulding, Tinie Tempah og Dizzie Rascal.

4. Breakbot feat. Irfane – One Out Of Two
En video som det ble teased for lang vei i forveien. Mye vei, og det er klart da vi følger modellen Alka Bablir på roadtrip. Irina Dakeva har gjort storyen. Ah, the countryside. Ah, som hun rirver seg selv i håret.

5. Broder Daniel – No Time For Us
Siste ut for i dag er en retro-perle. Glem det, haters! För det finns ingen tid kvar. «I love a girl I’ll never see her again. She was so young.»Göteborgs-perlen Way Out West 2008, var scene for fremføringen fra Håkans gamle band. Ja, det er digitalkameraer. Ja, det er grining. Sårt, fint. 00-tallet er forbi.

blog comments powered by Disqus