Reebok Presents Kendrick

10. Dec, 2014

Reebok – merkevaren – og Kendrick Lamar – artisten – skal nå samarbeide om noe så nobelt som å inspirere og styrke fremtidens generasjoner.
Sneakers, street og musikk har lenge hatt en sentral plass hos Reebok (og Kendrick), som har vært gjennom en større rebranding i nyere år. Les mer om den her hos oss.

«Reebok har alltid hjulpet unge i samfunnet til å forstå at deres potensiale er grenseløst. Jeg så hva de gjorde og ville ta del i å gjøre det enda bedre sammen med dem. Unge som hører på min musikk ser etter inspirasjon. Det er viktig at jeg inspirerer positivt i alt jeg gjør. Dette ansvaret er jeg bevisst.» – Kendrick Lamar

Kortfilmen «Reebok Presents Kendrick Lamar» er innspilt på et sted med stor betydning og stor innflytelse på Lamars liv – Centennial High School, med Anthony Mandler som regissør og Kendrick er selv fortelleren i filmen.
Han bruker et vers fra sin egen sang «I AM», hans personlige hymne til Compton.

Første virkelige smaken på samarbeidet kommer til neste år, da skal Kendrick også komme med nytt album.
I tillegg vil Lamar være del av Reeboks globale kampanje for å feire at det er 25 år siden den ikoniske Ventilator-skoen ble lansert, og han bidrar med sin egen kolleksjon i begrenset opplag for høst/vinter 2015.
Den vil blant annet inkludere Ventilator modeller inspirert av artistens liv, stil og personlighet.