Satan er i gatan – och i butikk nu!

27. Apr, 2011

Endelig er det her. Med album som «Och Vinnaren Är» og hits som «Måndagsbarn», «17 År» og «Stopp», samt flere konserter og opptredener, er det ikke rart at vi trykker Frk. Maggio og hennar fengende popsoul til vårt bryst. 29. april (fredag) er offisiell slippdato, men albumet finnes alt ute nå. Samme dag spiller hun på Oslos godstue Blå. Utsolgt! «Jag Kommer» gikk rett inn på P3 sin A-liste, og snurrer fortsatt. VG ga den 5 på terningen, og Wimp melder at det har vært den mest streamede låten i flere uker.

Så fra Cravings til dere:
Veronica Maggio – Satan i gatan.
Enjoy.

Albumet er produsert av Christian Walz (husker dere han? -Søk opp «Wonderchild») og spilt inn i hans studio i Stockholm. Noen av låtene er og gjort i samarbeid med Markus Krunegård, som var oppvarmingsband sist undertegnede og Tony var og så godeste Maggio i Oslo. Svenske DN er fornøyd, «Veronica Maggios nya är ett mästerverk. Hon är personligare, sjunger bättre än någonsin, det finns inte ett dåligt eller onödigt spår.» Les anmeldelsen her. Ah, Mitt hjärta blöder.
Jeg gir: CCCCC, eller 5 om du vil.
Akkurat nå surrer Mitt Hjärta Blöder, Inga Kläder, Snälla Bli Min og Satan i Gatan mest. Kos dere på konsert. Jeg stikker hit i helgen.

blog comments powered by Disqus