Salmon-Taste-London

Taste of London

21. Jun, 2012

Som den moderne, pulserende og levende hovedstaden og storbyen, har London (selvsagt) et fint utvalg av kokker, kjøkken og restauranter. Rett og slett mat som kan stå i konkurranse med hvem som helst – og hvor som helst i verden. Rent personlig synes jeg det dessverre kan være litt for vanskelig å finne, uten å måtte lete aktivt. Well.
Enter Taste of London.

Denne «smaksfestivalen» har samlet smaksløker og entusiaster siden 2004, den gang på Somerset House, og tar nå plass verden over på 15 ulike destinasjoner. Dubai, Amsterday, Cape Town og i dag starter det i London. Har du muligheten anbefales et besøk i Regent’s Park, 21.-24. juni. Nam.

Blant annet kan vi nevne «utstillinger» fra steder som totalt holder 11 Michelin-stjerner. 40 restauranter, inkludert Le Gavroche, Petrus, Maze, Tamarind, Whitechapel Gallery og Berbecoa, og kokker som Wolfgang Puck, Nuno Mendes, Bruno Loubet og David Chang. Sistnevnte står bar Milk Bar og Momofuku Ko i New York.
Food-junkies, wake up.