Theophilus London @ Living Room 8. april

28. Mar, 2011

Living Room, Olav V’s Gate 1 (v/saga kino)

THEOPHILUS LONDON er en rapper, låtskriver og produsent fra Brooklyn. Fader magazine plasserer ham i sentrum av den nye urbane pop rørelsen, mens NME beskriver ham som ”the real deal.” Hans første mixtape ”JAM!” skapte massiv interesse i undergrunnen, men det var genistreken “This Charming Mixtape” som virkelig satte ham på kartet, til og med her i Norge hvor han tidlig ble en av redaksjonens utvalge til LYDVERKET ELSKER. Hans s…iste mixtape “I Want You” tar det hele noen steg videre der den toucher innom LA-electrofunk, UK indie, og obskur afropop.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gypiIfMJYro[/youtube]

Theophilus kaller seg først og fremst for låtskriver og hyller sine helter som f.eks Elvis Costello, Morresey og David Byrne. Det er meget mulig at dette er ankomsten til ett av de største talentene i denne generasjonen: Theophilus London er øyeblikket, ikke i det.
Nå er han aktuell med den rykende ferske EP’n ”Lovers Holiday” med gjester som Solange Knowles. Han er også frontfigur i den nye trioen “Chauffeur” med Sam Sparro (Mr.Black &Gold) og superprodusenten Mark Ronson.

Theophilus Londons debut album slippes på Warner Brothers våren 2011.

Dj CAKE ( WOOOP WOOOP!! ) sørger for å holde festen i gang hele natta.

Forsalg : Posten,Narvesen, 7-11, 815 33 133 & billettservice.no

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7orOriC65i8&feature=related[/youtube]