Tittebok med norsk gatemote fra Amatør

2. Nov, 2012

Norsk mote er ikke alltid like lett å forstå seg på. Enten skal det være heit kotur og særlig forbeholdt sossiser, strikke -og hekletøy i smågater rundt om på Bislett, pannebånd som du aldri tør å gå ut med, boletøy, eller storkvanta fra de bemidlede med kopier fra internett, og råning over all mulig kulturarv.

Danskene ser ut til å bygge seg paller med kred. Svenskene utvider og her hjemme begynner jo ting å løsne (FWSS) mens vi venter på flere originaler som tør å by på skisser i fra systua.

Amatør er et nytt brand med opphav i fra Oslo og fremstår som et ærlig alternativ til fint påkledde gatebarn. Folka bak merket har begge bein godt plassert på innsiden av det kreative og det ligger høye forventninger i lufta for når plaggene endelig blir å se.

I vår postkasse fant vi en lookbook med deres aller første serie med klær (F/W) som består av 6 ulike t-trøyer som er håndlagde i Norge, og stiller med klare diagonaler til hvor vi ellers er hen i motebildet.

En hilsen fra Amatørene forteller oss at vi er temmelig nærme en lansering, i mellomtiden er de føkkbare via Facebook og lar seg stalke over Twitter.

Lykke til yo!