Vinn: Happy covers fra Happy Plugs

30. Aug, 2013

Svenske Happy Plugs utvikler smartphone-accessoirer i fargerike ehhh… farger. Hittil mest kjent for sine headphones (Earbuds og In-Ear) med stil og personlighet. Nå kommer de med cover til smartphonen din – i tretten sprakende farger.
Coverene veier kun 3 gram og er 0,4 mm tynne, hvilket gir et pent og tynt inntrykk samtidig som de fungerer støtdempende samt beskytter mot riper og smuss.

«Coverene på dagens marked er tykke og forstørrende. Vi vil at du skal kunne ha et pent og personlig cover til din telefon som ikke merkes i hånden og som lar telefonen beholde sin tynne form. Vi har tatt frem et tynt og holdbart cover som går fint med formspråket til din smartphone; vi lager smarte covere til smarte telefoner.» – Andreas Vural, administrerende direktør og grunnlegger av Happy Plugs.
Prisen er overkommelige 199,- men vi har fire stykker som vi gledelig deler ut til dere der ute (passer kun iPhone 5). VINN ved å sende en mail til oystein(@)cravings.no med navn, adresse og et bilde som kan beskrives som «fargerikt» 🙂