Welcome to the Pink Cube

28. Mar, 2012

Eller velkommen til den rosa kuben som det heter på godt norsk. Rosa Kube er et pink art room på Grønland (Oslo). Unik rosemaling på veggen inneholder kroppsvæsker, og hver eneste utstilling i Pink Cube er en kunst-battle mellom to kunstnere eller kunstnergrupper.
Denne runden: Morten Kvamme: «Doubting the stalkers path» møter Tammo Rist: «When the going gets tough, the wimps disappear».Morten Kvamme (1971) gikk ut fra Kunstakademiet i Beeeergen i 2003. Han har jobbet som kurator ved Landmark, et av våre favorittsteder i vestbyen. Så Bergen Kunsthall og i dag er han tilknyttet TagTeamStudio i Bergen. Kvamme arbeider med skulpturer og installasjoner som gjennom ulik materialbruk og teknikk forsøker å knekke gitte koder og belyse obskure referanser. Arbeidene kretser ofte rundt konflikter som vitenskap og åndelighet eller fornuft og emosjon. Deep, go deeper.

Tammo Rist (1976) tok sin utdannelse ved Universität der Künste i en av Cravings’ topp 3 favorittbyer Berlin, og er nå basert i Tigerstaden Oslo. Arbeidene hans spenner over mange ulike medier og strategier. Fryktelig lange skulpturer og 3D-fotografier er gjengangere, foruten prosjektet «The First Transnational Republic» som ble grunnlagt i München 2001 og etter hvert er representert i både Brussel, Berlin, Sydney og Oslo.

Les mer på Pink Cube.